Τζαμάικα:Το παραδεισένιο νησί!

photo

H Τζαμάικα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα νησιά της Καραϊβικής.

 

Βρίσκεται νότια της Κούβας και Δυτικά της νήσου Ισπανιόλα και είναι ένας προορισμός ιδιαίτερα δημοφιλής στα ζευγάρια.

 

Η φύση έχει να δείξει απαράμιλλες ομορφιές: απέραντες αμμουδιές με λεπτή άμμο στο χρώμα του μαργαριταριού, διάφανες καταγάλανες ακρογιαλιές, εξωτικές πλαζ,  δροσερά καταπράσινα βουνά και μεγαλόπρεπους καταρράκτες.

 

Η Τζαμάικα  θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το πιο Καραϊβικό νησί  και αυτό οφείλεται στους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται όλα στο νησί. Η χαλαρότητα και το ζεστό χαμόγελο που εισπράττει κανείς συναντώντας τους ντόπιους είναι απόδειξη της επίδρασης της  ρέγκε, της μουσικής που ταυτίστηκε απόλυτα με το νησί της Τζαμάικα.

 

Επίσης ένα στοιχείο που δίνει στο νησί αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο καραϊβικό χαρακτήρα, είναι τα πολλά αποικιακά σπίτια που συναντά κανείς στις παραλιακές ζώνες και στην ενδοχώρα.

 

Οι εκδρομές και ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρει το νησί αλλά και τα οργανωμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε ούτε λεπτό , εκτός βέβαια αν το μόνο που αναζητάτε είναι μια αιώρα δίπλα στην παραλία, παρέα με ένα γευστικό κοκτέιλ, οπότε σίγουρα η Τζαμάικα είναι κατάλληλος προορισμός για σας..

 

photo

 

photo

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας