Μπαλί: Το νησί των Θεών!

photo

Το Μπαλί θεωρείται ένα από τα πιο φημισμένα νησιά της Ινδονησίας αφού ξεχωρίζει για την απαράμιλλη ομορφιά του και τις παραδεισένιες παραλίες του.

 

Είναι τόσο γραφικό που μοιάζει να ξεπήδησε από πίνακα ζωγραφικής, έναν από τους πολλούς που θα συναντήσετε στο πολιτιστικό κέντρο του Μπαλί, στο Ubud, το «χωριό των καλλιτεχνών»! Τοποθετημένο ψηλά στους λόφους, προσφέρει απίστευτες εικόνες της πλούσιας τροπικής βλάστησης με την τεράστια ποικιλία λουλουδιών, τους θεαματικούς ορυζώνες, τις άγριες ηφαιστειογενείς παραλίες και τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

 

Επίσης προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, από τα διάφορα μασάζ και τις παραδοσιακές θεραπείες χαλάρωσης που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, μέχρι το surfing και τις καταδύσεις.

 

Ένα από τα ομορφότερα και λαμπρότερα θεάματα που μπορεί να συναντήσει κανείς είναι οι πομπές που γίνονται σε συνοικιακούς ναούς.

 

Εξαιτίας του αργού ρυθμού ζωής των ντόπιων, του  ζεστού κλίματος που επικρατεί όλο το χρόνο και της απόλυτης χαλάρωσης που αποπνέει αποτελεί ιδανικό προορισμό για γαμήλιο ταξίδι!

 

photo

 

photo

 

photo

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας