Κέρκυρα

photo

Η Κέρκυρα θεωρείται η «βασίλισσα» του Ιονίου και η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της την καθιστούν μέχρι και σήμερα μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών της Μεσογείου. Κάθε επισκέπτης του νησιού γοητεύεται από τη ρομαντική ατμόσφαιρα και τα μαγευτικά τοπία και γι? αυτό το λόγο αποτελεί ιδανικό προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι σας.

 

Μια βόλτα στη Παλιά Πόλη είναι αρκετή να σας πείσει για το ρομαντισμό του νησιού. Επισκεφτείτε το Λιστόν που με τις καμάρες του και τις τοξοτές στοές θυμίζει το αντίστοιχο της βενετσιάνικης πλατείας του Αγίου Μάρκου. Την ίδια ατμόσφαιρα αποπνέει και η μεγάλη πλατεία της Παλιάς Πόλης.

 

Σημείο αναφοράς της πόλης αποτελεί ο μεταβυζαντινός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα και εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα αποτελούν τα δύο φρούρια της Κέρκυρας. Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε το κοσμοπολίτικο Κανόνι, το νησάκι της Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι.

 

Όσο για τις παραλίες οι ομορφότερες εντοπίζονται στα βόρεια του νησιού όπου μπορείτε να θαυμάσετε εκείνη του Αλμυρού και της Αστρακερής. Σε μικρή επίσης απόσταση βρίσκονται ο Άγιος Στέφανος των Αυλιωτών, το Σιδάρι, ο Αρίλλας, ενώ ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί το Κανάλι του Έρωτα.

 

Αξίζει λοιπόν να επισκεφτείτε την Κέρκυρα για να έχετε ένα φανταστικό γαμήλιο ταξίδι, και να πάρετε τον δρόμο της επιστροφής  γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις και ερωτευμένοι όσο ποτέ...

 

photo

 

photo

 

 

photo

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας