Μαυρίκιος

photo

Αν θέλετε το πρώτο ταξίδι της κοινής σας ζωής να είναι ονειρεμένο τότε δεν έχτε παρά να επισκεφτείτε το παραδεισένιο νησί του Μαυρικίου.

 

Με λευκές τροπικές παραλίες, ζεστά τιρκουάζ νερά, πυκνές φυτείες ζάχαρης, φοινικόδεντρα, ο Μαυρίκιος είναι από τους πιο δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς παγκοσμίως.

 

Γενικά ο Μαυρίκιος προσφέρει μια πληθώρα εκδρομών και ασχολιών λόγω της πλούσιας πανίδας και χλωρίδας του. Στα πιο γνωστά του αξιοθέατα συγκαταλέγονται το πάρκο Chamarel, με το μοναδικό φυσικό φαινόμενο των επτά διαφορετικών χρωμάτων γης και τον εντυπωσιακό καταρράκτη του, ο Βοτανικός Κήπος του Pamplemousse , το διαμάντι του Μαυρικίου!

Στα σμαραγδένια νερά της παραλίας του Grand Baie στο βορρά, θα εξερευνήσετε τον πλούσιο βυθό του Ινδικού Ωκεανού, με τα πολύχρωμα ψάρια και τα κοράλλια του. Στο Vanille Crocodille Park θα συναντήσετε κροκόδειλους στο φυσικό τους περιβάλλον και τεράστιες χελώνες που ζουν μόνο στο Μαυρίκιο. Στη χρυσαφένια άμμο της Poudre d'or θα απολαύσετε την ηρεμία και στον κόλπο του Tamarin θα δείτε από κοντά δελφίνια ή ακόμη και φάλαινες!

 

Η ιδιαίτερη κουζίνα του συνδυάζει στοιχεία της ινδικής, της κινεζικής, της ευρωπαϊκής και της κρεολικής κουζίνας, με γεύσεις που διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Τα εντυπωσιακά ξενοδοχειακά resorts που σας περιμένουν εκεί, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο, είναι έτοιμα να σας παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

 

Συμπερασματικά το νησί του Μαυρίκιου είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την χαλάρωση, με ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και για το λόγο αυτό αξίζει να το επισκεφτείτε.

 

photo

 

photo

 

photo

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας