Συμβουλές ομορφιάς για νύφες

photo

-Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας. Γενικά στις μελαχρινές ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις του δαμάσκηνου, του κρέμ και του χάλκινου, στις ξανθιές οι ψυχρότερες αποχρώσεις, όπως λεβάντα, μπλε-γκρι και πετρόλ, ενώ στις κοκκινομάλλες το ροδακινί, το γκρι ή το πράσινο.

-Σε ελάχιστες νύφες έχει συμβεί να κυλήσει η μέρα του γάμου τους χωρίς δάκρυα χαράς, οπότε φροντίστε να αποφύγετε τα μουτζουρωμένα μάτια με τη χρήση μιας καλής ποιότητας αδιάβροχης μάσκαρας.


-Αν θέλετε να φροντίσετε το δέρμα σας κάντε το αρκετές εβδομάδες πριν από το γάμο. Έτσι θα αποτρέψετε τα ατυχήματα της τελευταίας στιγμής.


-Το να έχετε την τέλεια επιδερμίδα την ημέρα του γάμου σας μπορεί να είναι ένα καλό θεμέλιο. Το άγχος του σχεδιασμού του γάμου μπορεί να προκαλέσει κακή ποιότητα του δέρματος. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε το χρόνο για να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας πριν από τη μεγάλη μέρα. Πιείτε άφθονο νερό και χυμούς φρούτων και προσπαθήστε να περιορίσετε την ποσότητα του καφέ και το αλκοόλ που καταναλώνετε. Αποκτήστε τη συνήθεια να καθαρίζετε και να ενυδατώνετε καθημερινά το δέρμα σας, κατά προτίμηση αρκετές εβδομάδες πριν από το γάμο.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας