Μπομπονιέρες: Χειροποίητη αξία!

photo Μπομπονιέρες: Χειροποίητη αξία!

Έχεις αποφασίσει να φτιάξεις τις μπομπονιέρες μόνη σου; Δώσε προσοχή στα παρακάτω .... Βήματα.

1. Πριν ξεκινήσεις, αγόρασε μικρές ποσότητες από τα υλικά που θα σου χρειαστούν για να κάνεις μερικά δείγματα. Αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί, μόνο τότε προχώρησε στην εφαρμογή του.

2. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να βρεις τα υλικά και να πάρεις ιδέες. Μην βιαστείς να πάρεις υλικά σε μεγάλες ποσότητες πριν καταλήξεις.

3. Αν σε απασχολεί το κόστος καλύτερα να χρησιμοποιήσεις λίγα υλικά πολύ καλής ποιότητας. Το απλό είναι πάντα πιο κομψό και κερδίζει τις εντυπώσεις.

4. Πρόσεξε να υπάρχει πάντα ενότητα χρωματική και θεματική στα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και στη διακόσμηση του χώρου.

5. Όταν θα έχεις καταλήξει στο τι και πως θα φτιάξεις, υπολόγισε και μέτρησε με ακρίβεια τα υλικά που θα χρειαστείς. Είναι πολύ κουραστικό και εκνευριστικό να τρέχεις να βρεις μισό επιπλέον μέτρο κορδέλα ή 27 κουφέτα για να ολοκληρώσεις τις τελευταίες σου μπομπονιέρες! Για αυτό αγόρασε τουλάχιστον 10%  - 20% επιπλέον υλικά από αυτά που υπολόγισες ότι θα σου χρειαστούν. Έτσι θα έχεις καλύψει όλους τους αστάθμητους παράγοντες και τα ατυχήματα που μπορεί να σου συμβούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας